Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Programma Visserijdagen De Lichtboei Harlingen

HARLINGEN - Ook dit jaar zal De Lichtboei tijdens de Visserijdagen weer de beste muziek vanaf het buitenpodium en in de zaal over de Rommelhaven blazen!

Datum: 31 augustus 2017 t/m 3 september 2017

Tijd: 00:00 - 18:00

Locatie: De Lichtboei, HARLINGEN

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

Woensdag 30 augustus, vanaf middernacht, Zaal: Zomer Apres Ski Afterparty

Donderdag 31 augustus, 22.00 uur, Buitenpodium: Dany Lademacher’s WILD ROMANCE

  • Vanaf middernacht in zaal: Never be clever Party


Vrijdag 1 september, 22.30, Buitenpodium: Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin

  • Vanaf 01.00 uur in zaal: Partynight


Zaterdag 2 september, 22.45: Toe Maar, de beste Doe Maar tribute van de Benelux!

  • Vanaf 01.00 uur in zaal: Partynight


Zondag 3 september, 16.00 uur: afterparty met Slaanderij fan Harlingen & friends!

 

Vóór, na en tussen de programma’s: DJ Jelmer

 


Uitgelicht!

Donderdag, 22.00 uur: Danny Lademacher’s WILD ROMANCE
Dit is dé Kans om Nederlands meest swingende en authentieke Rockers nu in Harlingen live te zien & horen.

Herman Brood & Danny Lademacher zijn nog steeds dé legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met alle grote hits zoals “Saturday Night” en “Never Be Clever” veroverden zij Nederland, België ,Duitsland en the rest of the World. Hun hit “Saturday Night’ bereikte zelfs de status van ‘the national USA Break Out’ Hitparade in alle 50 staten van de USA. De naam Wild Romance doet nog steeds onze harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood’s Wild Romance is nog steeds een geoliede en meer dan Broodwaardige Rock & Roll machine, een fenomeen van ongekende klasse. Alive and Kicking!

Danny Lademacher’s Wild Romance™ gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood en Dany in een ongekende Herman Brood Hommage voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe Album ‘Out of Heaven. Rock ’n roll die je ouderwets bij de keel grijpt… Herman Brood’s Wild Romance droombezetting is een muzikaal cadeau voor iedereen! Dit wil en mag je als Fan niet missen… Tot Donderdag!

Band:
Lead Vocals :Edgar Koelemeijer
Guitars & Vocals: Danny Lademacher
Guitars & Vocals: David Hollestelle
Keyboard & Vocals: Otto Cooymans
Bass & Vocals: Gee Carlsberg
Drums & Percussion: Jan 't Hoen

Vrijdag, 22.30: Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin

Al enkele jaren te zien en te horen bij de Lichtboei, maar nu met een nieuwe zanger!

Een band, die ontstaan is uit de liefde voor het epische geluid van Led Zeppelin. Een band, bestaand uit vier ervaren muzikanten die alles op alles wilden zetten om het gevoel en de benadering van die legendarische Zep live optredens van de vroege 70’s weer tot leven te brengen. Steeler neemt je mee terug naar deze legendarische Zeppelin performances met hun non-stop show die je helemaal omver blaast. Een show met de juiste dynamiek, kleding en show elementen die het publiek meeneemt in een geweldige Zeppelin live ervaring.

Wat die vroege Led Zep sound zo karakteristiek maakt is de vrijheid en de experimenteer drang die de originele band uitdroeg. niet alleen op hun opnames maar juist ook op het podium. Dat is nu juist wat Steeler zo uniek maakt. Ook zij nemen je mee in die vrijheid van die Zep-nummers. Met muziek op de voorgrond maar dressed to match, spelen zij die klassiekers met een urgentie en een losheid die je meevoert en maar lastig weer loslaat. Het is dan ook niet voor niets dat in de in 2014 uitgebrachte live dvd door Led Zeppelin gitarist Jimmy Page zelf bekroond werd met de quote: "Wow! These guys keep the Led Zeppelin flame burning in the best possible way".

 

 

 

Zaterdag, 22.45: Toe Maar


Toe Maar is dé Allergaafste Doe Maar Tribute van de BeNeLux. De retestrakke Reggae en Ska wordt gespeeld door muzikanten die hun sporen verdiend hebben in de Reggae, HipHop en Alternative.

In de afgelopen 5 jaar heeft Toe Maar tal van hoogtepunten mogen meemaken: Vermelding in de Volkskrant in de top 5 van Nederlandse Tributebands, optredens door heel Nederland en België, spelen in de vrouwengevangenis van Zwolle, een succesvolle theatertour in 2015, een clubtour in 2016 waarbij het album Skunk in
tegraal werd gespeeld, een uitverkocht (1500 bezoekers) beachconcert op Curaçao en En Passant werd de Reggaeweide op de Zwarte Cross in drie opeenvolgende jaren ook nog even afgebroken.


"En óveral waar Toe Maar speelde was het feest!"

Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12
Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Vogelaar Audio Vogelaar Audio Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis