Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Programma Visserijdagen De Lichtboei Harlingen

HARLINGEN - Ook dit jaar zal De Lichtboei tijdens de Visserijdagen weer de beste muziek vanaf het buitenpodium en in de zaal over de Rommelhaven blazen!

Datum: 31 augustus 2017 t/m 3 september 2017

Tijd: 00:00 - 18:00

Locatie: De Lichtboei, HARLINGEN

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

Woensdag 30 augustus, vanaf middernacht, Zaal: Zomer Apres Ski Afterparty

Donderdag 31 augustus, 22.00 uur, Buitenpodium: Dany Lademacher’s WILD ROMANCE

  • Vanaf middernacht in zaal: Never be clever Party


Vrijdag 1 september, 22.30, Buitenpodium: Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin

  • Vanaf 01.00 uur in zaal: Partynight


Zaterdag 2 september, 22.45: Toe Maar, de beste Doe Maar tribute van de Benelux!

  • Vanaf 01.00 uur in zaal: Partynight


Zondag 3 september, 16.00 uur: afterparty met Slaanderij fan Harlingen & friends!

 

Vóór, na en tussen de programma’s: DJ Jelmer

 


Uitgelicht!

Donderdag, 22.00 uur: Danny Lademacher’s WILD ROMANCE
Dit is dé Kans om Nederlands meest swingende en authentieke Rockers nu in Harlingen live te zien & horen.

Herman Brood & Danny Lademacher zijn nog steeds dé legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met alle grote hits zoals “Saturday Night” en “Never Be Clever” veroverden zij Nederland, België ,Duitsland en the rest of the World. Hun hit “Saturday Night’ bereikte zelfs de status van ‘the national USA Break Out’ Hitparade in alle 50 staten van de USA. De naam Wild Romance doet nog steeds onze harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood’s Wild Romance is nog steeds een geoliede en meer dan Broodwaardige Rock & Roll machine, een fenomeen van ongekende klasse. Alive and Kicking!

Danny Lademacher’s Wild Romance™ gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood en Dany in een ongekende Herman Brood Hommage voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe Album ‘Out of Heaven. Rock ’n roll die je ouderwets bij de keel grijpt… Herman Brood’s Wild Romance droombezetting is een muzikaal cadeau voor iedereen! Dit wil en mag je als Fan niet missen… Tot Donderdag!

Band:
Lead Vocals :Edgar Koelemeijer
Guitars & Vocals: Danny Lademacher
Guitars & Vocals: David Hollestelle
Keyboard & Vocals: Otto Cooymans
Bass & Vocals: Gee Carlsberg
Drums & Percussion: Jan 't Hoen

Vrijdag, 22.30: Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin

Al enkele jaren te zien en te horen bij de Lichtboei, maar nu met een nieuwe zanger!

Een band, die ontstaan is uit de liefde voor het epische geluid van Led Zeppelin. Een band, bestaand uit vier ervaren muzikanten die alles op alles wilden zetten om het gevoel en de benadering van die legendarische Zep live optredens van de vroege 70’s weer tot leven te brengen. Steeler neemt je mee terug naar deze legendarische Zeppelin performances met hun non-stop show die je helemaal omver blaast. Een show met de juiste dynamiek, kleding en show elementen die het publiek meeneemt in een geweldige Zeppelin live ervaring.

Wat die vroege Led Zep sound zo karakteristiek maakt is de vrijheid en de experimenteer drang die de originele band uitdroeg. niet alleen op hun opnames maar juist ook op het podium. Dat is nu juist wat Steeler zo uniek maakt. Ook zij nemen je mee in die vrijheid van die Zep-nummers. Met muziek op de voorgrond maar dressed to match, spelen zij die klassiekers met een urgentie en een losheid die je meevoert en maar lastig weer loslaat. Het is dan ook niet voor niets dat in de in 2014 uitgebrachte live dvd door Led Zeppelin gitarist Jimmy Page zelf bekroond werd met de quote: "Wow! These guys keep the Led Zeppelin flame burning in the best possible way".

 

 

 

Zaterdag, 22.45: Toe Maar


Toe Maar is dé Allergaafste Doe Maar Tribute van de BeNeLux. De retestrakke Reggae en Ska wordt gespeeld door muzikanten die hun sporen verdiend hebben in de Reggae, HipHop en Alternative.

In de afgelopen 5 jaar heeft Toe Maar tal van hoogtepunten mogen meemaken: Vermelding in de Volkskrant in de top 5 van Nederlandse Tributebands, optredens door heel Nederland en België, spelen in de vrouwengevangenis van Zwolle, een succesvolle theatertour in 2015, een clubtour in 2016 waarbij het album Skunk in
tegraal werd gespeeld, een uitverkocht (1500 bezoekers) beachconcert op Curaçao en En Passant werd de Reggaeweide op de Zwarte Cross in drie opeenvolgende jaren ook nog even afgebroken.


"En óveral waar Toe Maar speelde was het feest!"

De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Karsten Wonen Karsten Wonen Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Hubo-Faber Hubo-Faber Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien