Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Programma Visserijdagen Eigentijds

Op de Grote Bredeplaats zullen er weer door Eigentijds i.s.m. De Twee Broertjes verrassende acts worden geprogrammeerd.

Datum: 24 augustus 2016 t/m 27 augustus 2016

Tijd: 21:00 - 23:59

Locatie: Podium thv Eigentijds, HARLINGEN

Bedrijfsleven Evenement Muziek

Woensdag 21:00-00:00 uur

Op woensdagavond trapt DJ Jacob Beuker af met zijn concept “Blended”. In krap 1,5 uur krijg je in een razend tempo de verschillende genres voorgeschoteld van 90’s eurodance en happy hardcore tot 70’s & 80’s danceclassics. Maar ook de muziek van eigen bodem of een blokje foute hits kan zomaar voorbij komen. Naast DJ Jacob Beuker verzorgd rasartiest Jelle B een optreden. Jelle B treedt al jarenlang met veel succes op in Nederland en ver daarbuiten. Met zo’n 200 optredens per jaar kunnen we stellen dat hij het fantastisch goed doet. Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum heeft hij ondertussen al vele harten van mensen uit het hele land veroverd. Het begon allemaal met een mislukte baan als kok op Ameland, vanuit de keuken belandde hij als 16 jarig jongetje al snel op het terras met gitaar, en sindsdien heeft Jelle niets anders meer gedaan dan muziek maken. Jelle speelde op grote festivals, trad op voor de militairen in Afghanistan, speelde in Chicago en reisde vorig jaar met o.a. Mark Rutte naar India in Mumbai te spelen voor duizenden Indiërs. Overal waar hij het podium betreedt ontstaat meteen een geweldige ambiance en hij weet hier als geen ander, met slechts zijn stem en een gitaar, op in te spelen.

 

Donderdag 21:00-00:00 uur

Op donderdagavond zijn wij allemaal Eigenwijs! Na 6 uitverkochte indoor events in Eigentijds strijkt ‘’Eigenwijs The Event’’ neer op het buitenpodium tijdens de Visserijdagen. Eigenwijs zal worden  geopend worden door Tiaro. Tiaro is een Nederlandse Eclectic DJ die zich kenmerkt door een mix van Moombahton, House, Future/Deep/Latin & Afro House. Door de mix van deze diverse stijlen maakt het hem één van de meest diverse DJ’s in de scene. Samen met zijn maatje MC Ecoma creëren ze een compleet gekkenhuis op ieder podium. Daarna betreed Chevrae de DJ booth: Beachrockers, Garden of dance, My Room is allemaal nog maar een kleine greep van de feesten waar je hem achter de decks hebt zien staan. Door samenwerkingen met Rochelle en Ayden, beiden bekend van hun hits met Yellow claw, mag je gerust zeggen dat deze artiest perfect aansluit bij Eigenwijs. Hoofdact van de avond is Diaz & Bruno. Girls Going Wild dat is de naam van hun mixtapes en eigen feest, dat beschrijft dan ook precies wat dit eclectische duo doet: vrouwen los laten gaan. Hun laatste hit met F1rstman genaamd ‘’Wild” is dan op dit moment ook een dikke hit op Youtube en andere social kanalen.

 

Vrijdag 21:00-02:00 uur

Vrijdagavond zal worden geopend door Dan Daniels. Deze resident van Club Shooters in Leeuwarden is op muziekgebied een ware alleskunner. In een naadloze mix zal hij jullie meenemen in mix van urban, house en popmuziek waarna hij de decks overdraagt aan de Kroegtijgers. Deze combi van twee kroeg dj’s is al jaren niet weg te denken uit de meeste festival line-ups. De jaren 80, de jaren 90, moombahton, trap of house. Het maakt het niet uit. Ze draaien alles! Don Vie, mr. Urban uit Sneek. Met finesse mixed hij de lekkerste urban, moombahton, reggeaton en hip hop. Stilstaan is gewoon geen optie. Als laatste act staat dit jaar het Daisy’s DJ Team. Tussen de boekingen zoals Solar, Amsterdam Open Air en Mystery Land staan ze ook gewoon op de Visserijdagen. Dit alles wordt begeleid door de iconische stem van MC Boef. 

 

Zaterdag 21:00-02:00 uur

Op zaterdagavond wordt de opening verzorgd door de Harlinger DJ Funkbuster. Recentelijk draaide hij nog een knallende set op Live4Life en nu zal hij dit nog even dunnetjes overdoen. Lekkere deep- en tech house met veel instrumenten en vocalen. Perfect passend bij een hopelijk zomerse vooravond. Daarna neemt de man met de baard, beter bekend als Dirrty Berry, het over en wordt het tempo opgevoerd. Trap en house, moombahton en hip hop. Als Dirrty Berry begint te draaien kun je gewoon niet langer stilstaan. Dr. Alban, DJ Paul Elstak, 2 unlimited, Spice Girls of Captain Jack? Ja hoor, ze draaien alles. Wegens groot succes komen de heren van The 90’s Are Back DJ Team ook dit jaar de line up versterken en nemen je mee terug in een ‘walk down memory lane’ en brengen je weer even terug in de tijd van de Lange Jan, de Flippo’s, de Nokia 3310 en uiteraard al die herkenbare hits uit de jaren ’90.

De afsluiting van de zaterdagavond ligt wederom in de handen van Gerben Brouwer. Met boekingen in onder andere Amerika, Korea en Vietnam, timmert hij hard aan de weg. Met de lekkerste progressive house en EDM zal hij jullie een spetterend einde geven van de 57-ste editie van de Harlinger Visserijdagen. Gastheer van vanavond is niemand minder dan MC Marboo. Dit feestbeest is niets gek genoeg en zal jullie begeleiden naar een muzikaal hoogtepunt.

 

Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda
Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot