Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

fc Harlingen - Geel Wit

HARLINGEN - Aanstaande zondagmiddag wordt er om 14.00 uur op sportcomplex Vierkantsdijk afgetrapt voor competitieronde nummer 4.

Datum: 27 september 2015

Tijd: 14:00 - 16:00

Locatie: Sportpark Vierkantsdijk, HARLINGEN

Sport & Recreatie

De tegenstander van fc Harlingen is dan het Amelander Geel wit. Afgelopen zondag wist de ploeg van Kees Slotemaker ruimschoots met 5- 2 te winnen van sc Leovardia en mede hierdoor vinden we deze ploeg terug op de 4e plaats. Fc Harlingen pakte het eerste punt tegen FFS, in een doelpuntrijk duel werd het 4-4. De ploeg van Jaap de Jong kende overigens wel veerkracht want na een 4-2 achterstand werd dus uiteindelijk de gelijke stand bepaald.

Vorig seizoen werden onze gasten van zondag met een 6-2 nederlaag naar huis gestuurd. Of dit weer zal gaan gebeuren, zullen we rond de klok van kwart 4 komen te weten. Want het zou natuurlijk mooi zijn om de eerste winst te kunnen bijschrijven en wat omhoog te kunnen klimmen op de ranglijst.

 

Prognose Harlingen-Geel Wit

Deze week wordt de prognose gedaan door de oud voorzitter van RKVV Robur Henk Metz. Henk is 75 jaar en geboren op Ameland en heeft tot zijn 17de op Ameland gevoetbald. Daarna is hij naar Haringen verhuist en is na zijn diensttijd gaan voetballen bij RKVV Robur. In de zomermaanden ging hij altijd nog wel naar Ameland om te voetballen tegen de badgasten want in die tijd speelden ze nog niet in een competitie aan de wal zoals nu.  Bij RKVV Robur begon hij als spits in het tweede elftal. In die tijd moest namelijk elke nieuweling nog in het tweede beginnen om jezelf te bewijzen om in het eerste elftal te mogen voetballen. Na 1 wedstrijd als spits in het tweede en vier doelpunten verder mocht hij gelijk doorschuiven naar het eerste elftal van RKVV Robur en hier heeft hij lange tijd in gespeeld. Onder zijn actieve spelerstijd was hij al begonnen met behalen van diverse trainers diploma’s om tenslotte oefenmeester 2 te worden. Te zijn begonnen bij de A’s van RKVV Robur volgde het eerste elftal van RKVV Robur.

 

Naast trainer zijn, was hij ook op bestuurlijk niveau actief binnen deze club. Eerst als jeugdvoorzitter en later, over twee termijnen verdeeld,  was hij 18 jaar voorzitter van RKVV Robur. Een jaar voor de fusie heeft hij de voorzittershamer overgedragen. De fusie was volgens Henk Metz echt noodzakelijk en een redding voor de club. Natuurlijk zullen er zeker nog kinderziektes zijn maar geef het de tijd zegt hijzelf en zet met zijn allen de schouders eronder dan kan er een mooie en stabiele club uit voort komen. De groei in de jeugd is enorm maar betekent ook dat iedereen zijn  bijdrage daar aan moet leveren om dit vast te houden zowel als bestuur als ouders. Het is nu de tijd om door te pakken en voor de toekomst een mooie club neer te zetten.

 

Over de wedstijd van zondag zet hij Harlingen op winst maar er zal wel strijd geleverd moeten worden tegen Geel Wit om tot een goed resultaat te komen. De zwakte van Geel Wit ligt achterin dus vol op de aanval zegt Henk. ”Al moeten we wel het 16 jarige talent van Geel Wit onder de naam Metz in de gaten houden” aldus Henk. In totaal spelen er nog drie achterneven in het eerste van Geel Wit.

 

Leovardia - Udiros 

2

Akkrum - FFS

1

Harlingen - Geel Wit

1

Drachten - Zwaagwesteinde

1

Oerterp - St. Annaparochie

2

Franeker - Friesland

3

 

ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Almamater Almamater Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear