CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Pierfest in Kimswerd

KIMSWERD - Op 14, 15 & 16 augustus aanstaande is het eindelijk zover: Kimswerd viert feest!

Datum: 14 augustus 2015 t/m 16 augustus 2015

Tijd: 12:00 - 23:59

Locatie: MFC Pier's Stee Kimswerd, KIMSWERD

Evenement

De beste activiteiten van de vorige dorpsfeesten zijn behouden, sommigen in een nieuw jasje gestoken, anderen juist weer uit de oude doos tevoorschijn gehaald en afgestoft, maar ook vele nieuwe activiteiten of stands zijn aan ons programma toegevoegd. Trots zijn wij dat we mogen aankondigen een nieuwe Merke die voor velen vertrouwt zal aanvoelen: PIERFEST IN KIMSWERD!

 

Zo breiden wij de Merke uit met foodtrucks en marktkramen. Zij bieden je culinaire lekkernijen, trendy bites en allerlei streekproducten evenals vele andere leuke hebbedingetjes. Daarnaast kunt u op zaterdag ook genieten van het ringsteken op de ijsbaan en van het ledenkaatsen op het kaatsveld. Beide activiteiten zijn te zien vanaf de nieuwe locatie van de tent. Deze zal op het plein komen te staan vóór het MFC.

 

De kermis en zijn attracties komen op het grasveld te staan op het parkeerterrein van de ijsbaan. Door het kiezen van een andere locatie zal het feest ook meer in het zicht komen. Uiteraard zijn op de andere dagen ook veel activiteiten te aanschouwen en kunt u natuurlijk ook desgewenst hieraan meedoen... Hoe meer zielen, hoe groter de vreugd!

 

Een foodtruck is een professionele rollende keuken die op ieder gewenste locatie kwaliteitsvoedsel kan verzorgen. De foodtruck is hip, onderscheidend en flexibel. Ze streven naar een maximale beleving van de mobiele horeca, door een unieke presentatie te combineren met vers bereide gerechten. Dit alles met een gezonde dosis enthousiasme! Een bijzondere happening die je meegemaakt moet hebben!

 

Houden jullie ook zo van lekker eten en heb je zin in een leuke middag, avond of weekend, onder het genot van een bijzonder hapje, drankje en muziek? Neem je goede humeur, je vrienden & het zonnetje mee en het echte genieten kan beginnen!! Kom op 14, 15 & 16 augustus naar ons evenement: PierFest in Kimswerd!

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot