Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Open huis bij Karsten Wonen!

HARLINGEN - Zondag 15 oktober houden we open huis bij Karsten Wonen!

Datum: 15 oktober 2017

Tijd: 12:00 - 17:00

Locatie: Karsten Wonen, HARLINGEN

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

We presenteren de nieuwste trend kleuren en de nieuwste behangcollecties. Ook staan er drie stylisten voor u klaar om een half uur gratis woonadvies te geven.

 

 

Contactgegevens:

 

Zuiderhaven 17
8861 CK HARLINGEN

 

0517 - 412224

 

info@pkvh.nl

 

www.pietkarsten-harlingen.nl

 

karstenwonen

 

 

De stylistes uitgelicht:

 

Ik stel me heel graag aan u voor als Andrea de Haan, interieurontwerper en verkoopstylist. Als verkoopstylist transformeer ik woningen die verkocht moeten worden van een thuis naar een huis: een verkoopobject, voor een snelle verkoop en een hoog rendement.

Als interieurontwerper laat ik graag zien dat het voor iedereen mogelijk is om een persoonlijk interieur te creëren. Ik help graag om balans en persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen: eigenheid geeft het leven meer glans! Vandaar mijn motto: “Voor een eigen interieur”

 

Enkele woonvragen:

  • Welke kleur brengt de gewenste sfeer?
  • Hoe krijg ik de ruimte in balans?
  • Wat ontbreekt er in mijn huis?
  • Hoe wordt mijn huis persoonlijk; ‘eigen’?

Zomaar een paar vragen die ik regelmatig tegenkom. Ik kijk ernaar uit om tijdens het “Open Huis Karsten” úw woonvragen te kunnen beantwoorden.

Ik hoop u te ontmoeten!

 

Mijn naam is Marit Pieper en ik ben zelfstandig interieur ontwerpster. Daarnaast werk ik als docent interieur adviseur op het Friesland College. In mijn werk als interieur ontwerper vertaal ik de wensen van zowel particulier als zakelijk klanten m.b.t. interieur-inrichting, stoffering, verlichting, verkoopstyling naar concrete creatieve voorstellen.

 

Ik maak plannen zowel handmatig als digitaal. Door mijn manier van ontwerpen kom je tot nieuwe ideeën en inzichten. Ik richt me ook op verkoopstyling en tijdens dit proces zorg ik samen met de klant dat ik, binnen het budget, tot een passend ontwerp kom. Ik maak de vertaling van een thuis naar een huis... Hierdoor wordt het een verkoopobject!

Heeft u vragen m.b.t. uw interieur (particulier of zakelijk) of (verkoop)styling. Dan beantwoord ik uw vragen graag!

 

Hallo, ik ben Marga Funk woonachtig in een monumentaal pand in Harlingen en sinds kort werkzaam bij Piet Karsten Wonen. Daarnaast adviseer ik als zelfstandig interieur adviseur mensen en bedrijven op het gebied van kleur en inrichting. Ik vind het leuk om mensen te wijzen, adviseren, mee te nemen in de wereld van interieur en met (soms) betrekkelijk kleine ingrepen een groot effect te realiseren. Het creëren van een nieuwe inrichting met bestaande of nieuwe meubelen en hier en daar wat toevoegen en of weglaten blijft een erg leuk vak.

 

Op zondag 15 oktober kunt u bij de Karsten Open Huis bij mij terecht met vragen over:

  • Welke kleur past er in welke kamer/ruimte
  • Kunnen de meubelen anders geplaatst worden in de ruimte
  • Wat moet ik doen om een andere sfeer in huis te krijgen.

Tot dan!

 

VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda ForHim Menswear ForHim Menswear Ons Food&Wine Ons Food&Wine Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Visie Events Visie Events Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio