Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Open huis bij Karsten Wonen!

HARLINGEN - Zondag 15 oktober houden we open huis bij Karsten Wonen!

Datum: 15 oktober 2017

Tijd: 12:00 - 17:00

Locatie: Karsten Wonen, HARLINGEN

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

We presenteren de nieuwste trend kleuren en de nieuwste behangcollecties. Ook staan er drie stylisten voor u klaar om een half uur gratis woonadvies te geven.

 

 

Contactgegevens:

 

Zuiderhaven 17
8861 CK HARLINGEN

 

0517 - 412224

 

info@pkvh.nl

 

www.pietkarsten-harlingen.nl

 

karstenwonen

 

 

De stylistes uitgelicht:

 

Ik stel me heel graag aan u voor als Andrea de Haan, interieurontwerper en verkoopstylist. Als verkoopstylist transformeer ik woningen die verkocht moeten worden van een thuis naar een huis: een verkoopobject, voor een snelle verkoop en een hoog rendement.

Als interieurontwerper laat ik graag zien dat het voor iedereen mogelijk is om een persoonlijk interieur te creëren. Ik help graag om balans en persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen: eigenheid geeft het leven meer glans! Vandaar mijn motto: “Voor een eigen interieur”

 

Enkele woonvragen:

  • Welke kleur brengt de gewenste sfeer?
  • Hoe krijg ik de ruimte in balans?
  • Wat ontbreekt er in mijn huis?
  • Hoe wordt mijn huis persoonlijk; ‘eigen’?

Zomaar een paar vragen die ik regelmatig tegenkom. Ik kijk ernaar uit om tijdens het “Open Huis Karsten” úw woonvragen te kunnen beantwoorden.

Ik hoop u te ontmoeten!

 

Mijn naam is Marit Pieper en ik ben zelfstandig interieur ontwerpster. Daarnaast werk ik als docent interieur adviseur op het Friesland College. In mijn werk als interieur ontwerper vertaal ik de wensen van zowel particulier als zakelijk klanten m.b.t. interieur-inrichting, stoffering, verlichting, verkoopstyling naar concrete creatieve voorstellen.

 

Ik maak plannen zowel handmatig als digitaal. Door mijn manier van ontwerpen kom je tot nieuwe ideeën en inzichten. Ik richt me ook op verkoopstyling en tijdens dit proces zorg ik samen met de klant dat ik, binnen het budget, tot een passend ontwerp kom. Ik maak de vertaling van een thuis naar een huis... Hierdoor wordt het een verkoopobject!

Heeft u vragen m.b.t. uw interieur (particulier of zakelijk) of (verkoop)styling. Dan beantwoord ik uw vragen graag!

 

Hallo, ik ben Marga Funk woonachtig in een monumentaal pand in Harlingen en sinds kort werkzaam bij Piet Karsten Wonen. Daarnaast adviseer ik als zelfstandig interieur adviseur mensen en bedrijven op het gebied van kleur en inrichting. Ik vind het leuk om mensen te wijzen, adviseren, mee te nemen in de wereld van interieur en met (soms) betrekkelijk kleine ingrepen een groot effect te realiseren. Het creëren van een nieuwe inrichting met bestaande of nieuwe meubelen en hier en daar wat toevoegen en of weglaten blijft een erg leuk vak.

 

Op zondag 15 oktober kunt u bij de Karsten Open Huis bij mij terecht met vragen over:

  • Welke kleur past er in welke kamer/ruimte
  • Kunnen de meubelen anders geplaatst worden in de ruimte
  • Wat moet ik doen om een andere sfeer in huis te krijgen.

Tot dan!

 

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda