CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Open huis bij Karsten Wonen!

HARLINGEN - Zondag 15 oktober houden we open huis bij Karsten Wonen!

Datum: 15 oktober 2017

Tijd: 12:00 - 17:00

Locatie: Karsten Wonen, HARLINGEN

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

We presenteren de nieuwste trend kleuren en de nieuwste behangcollecties. Ook staan er drie stylisten voor u klaar om een half uur gratis woonadvies te geven.

 

 

Contactgegevens:

 

Zuiderhaven 17
8861 CK HARLINGEN

 

0517 - 412224

 

info@pkvh.nl

 

www.pietkarsten-harlingen.nl

 

karstenwonen

 

 

De stylistes uitgelicht:

 

Ik stel me heel graag aan u voor als Andrea de Haan, interieurontwerper en verkoopstylist. Als verkoopstylist transformeer ik woningen die verkocht moeten worden van een thuis naar een huis: een verkoopobject, voor een snelle verkoop en een hoog rendement.

Als interieurontwerper laat ik graag zien dat het voor iedereen mogelijk is om een persoonlijk interieur te creëren. Ik help graag om balans en persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen: eigenheid geeft het leven meer glans! Vandaar mijn motto: “Voor een eigen interieur”

 

Enkele woonvragen:

  • Welke kleur brengt de gewenste sfeer?
  • Hoe krijg ik de ruimte in balans?
  • Wat ontbreekt er in mijn huis?
  • Hoe wordt mijn huis persoonlijk; ‘eigen’?

Zomaar een paar vragen die ik regelmatig tegenkom. Ik kijk ernaar uit om tijdens het “Open Huis Karsten” úw woonvragen te kunnen beantwoorden.

Ik hoop u te ontmoeten!

 

Mijn naam is Marit Pieper en ik ben zelfstandig interieur ontwerpster. Daarnaast werk ik als docent interieur adviseur op het Friesland College. In mijn werk als interieur ontwerper vertaal ik de wensen van zowel particulier als zakelijk klanten m.b.t. interieur-inrichting, stoffering, verlichting, verkoopstyling naar concrete creatieve voorstellen.

 

Ik maak plannen zowel handmatig als digitaal. Door mijn manier van ontwerpen kom je tot nieuwe ideeën en inzichten. Ik richt me ook op verkoopstyling en tijdens dit proces zorg ik samen met de klant dat ik, binnen het budget, tot een passend ontwerp kom. Ik maak de vertaling van een thuis naar een huis... Hierdoor wordt het een verkoopobject!

Heeft u vragen m.b.t. uw interieur (particulier of zakelijk) of (verkoop)styling. Dan beantwoord ik uw vragen graag!

 

Hallo, ik ben Marga Funk woonachtig in een monumentaal pand in Harlingen en sinds kort werkzaam bij Piet Karsten Wonen. Daarnaast adviseer ik als zelfstandig interieur adviseur mensen en bedrijven op het gebied van kleur en inrichting. Ik vind het leuk om mensen te wijzen, adviseren, mee te nemen in de wereld van interieur en met (soms) betrekkelijk kleine ingrepen een groot effect te realiseren. Het creëren van een nieuwe inrichting met bestaande of nieuwe meubelen en hier en daar wat toevoegen en of weglaten blijft een erg leuk vak.

 

Op zondag 15 oktober kunt u bij de Karsten Open Huis bij mij terecht met vragen over:

  • Welke kleur past er in welke kamer/ruimte
  • Kunnen de meubelen anders geplaatst worden in de ruimte
  • Wat moet ik doen om een andere sfeer in huis te krijgen.

Tot dan!

 

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen