Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Open dag in De Batting en De Spiker

HARLINGEN - Op zaterdag 19 maart a.s. openen de woonzorgcentra De Batting en De Spiker van Noorderbreedte in Harlingen hun deuren voor het grote publiek.

Datum: 19 maart 2016

Tijd: 10:30 - 16:30

Locatie: De Batting & De Spiker, HARLINGEN

Algemeen Zorg & Welzijn

Belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers kunnen dan kennismaken met de zorg die medewerkers en vrijwilligers er bieden.

 

De Batting

In De Batting kunnen bezoekers via een informatiemarkt kennismaken met de uiteenlopende vormen van zorg die er wordt geboden. Er zijn groepswoningen voor mensen met dementie en woningen voor mensen met lichamelijke beperkingen. Daarnaast is De Batting gespecialiseerd in revalidatie voor ouderen. De koffie staat klaar. Voor de kinderen is er een hoekje, waar zij zich kunnen laten schminken.

 

De Spiker

Ook in De Spiker zijn medewerkers aanwezig die informatie kunnen verstrekken over het woonzorgcentrum. Na ontvangst met koffie of thee en iets lekkers kunnen bezoekers worden rondgeleid. De Spiker biedt zorg aan mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen. Naast De Spiker ligt het Molenaar Klein Hospice, ook onderdeel van Noorderbreedte. Medewerkers zijn aanwezig om belangstellenden ook over deze vorm van zorg te informeren.


Landelijke campagne ‘Zo werkt de zorg’

De Batting en De Spiker organiseren de open dag in het kader van de landelijke campagne met het motto ‘Zo werkt Zorg’. Het doel van deze campagne is de veelzijdigheid van de sector Zorg en Welzijn te tonen, de nieuwe ontwikkelingen en vooral de mensen die er werken in de schijnwerpers te zetten.


Openingstijden

In De Batting zijn bezoekers welkom van 13.30 tot 16.30 uur.

  • Adres De Batting: Achlumerdijk 2, 8862 AJ Harlingen.

In De Spiker van 10.30 tot 16.00 uur.

  • Adres De Spiker: Saltryperlaan 1, 8861 VD Harlingen.

 

Voor meer informatie: (058) 2803030, Noorderbreedte Klantenservice.

Contact

Open dag in De Batting en De Spiker

De Batting & De Spiker
HARLINGEN

058 2803030

www.noorderbreedte.eu

Noorderbreedte

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Karsten Wonen Karsten Wonen VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen
VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats