Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

November is Nederland Leest: een gratis boek, op de koffie bij de burgemeester en de Literaire DIS

HARLINGEN - In de bibliotheek is november de maand van Nederland Leest.

Datum: 27 november 2016

Tijd: 18:30 - 23:00

Locatie: Restaurant Stoof, HARLINGEN

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Kunst & Cultuur

Dan stimuleert de Bibliotheek heel Nederland om hetzelfde boek te lezen en over dat boek en het thema te discussiëren. Daarom geeft de Bibliotheek gratis boeken weg, komen burgemeester of wethouders op de koffie en zijn er op verschillende plekken Literaire DISsen. Ook in Harlingen.

 

Gratis boek voor leden en niet-leden

Voor het eerst dit jaar krijgen niet alleen bibliotheekleden, maar ook niet-leden een boek cadeau van de Bibliotheek. En waar de afgelopen tien jaar steeds één boek centraal stond, mag iedereen nu kiezen uit drie titels: Heer van de vliegen van William Golding, Liefde en schaduw van Isabelle  Allende en Morten van Anna Levander. Stuk voor stuk boeken rondom het thema democratie, dat dit jaar centraal staat tijdens Nederland Leest.

 

Koffie met de wethouder op 2 november

Aansluitend bij het thema democratie komt wethouder Hein Kuiken tijdens Nederland Leest op de koffie in Bibliotheek Harlingen. Op woensdag 2 november schuift hij van 15.30 tot 17.00 uur aan voor een kopje koffie of thee en een informeel gesprek met inwoners van de Gemeente Harlingen. Iedereen is welkom, de toegang is gratis en alles is bespreekbaar: van grote thema’s als democratie tot kleinere lokale onderwerpen. 

 

Literaire DIS: een avond uit met lekker eten en goede verhalen

Omdat lezen en eten een geweldige combinatie is en er vele manieren zijn om een boek te ervaren organiseren de Friese bibliotheken in restaurants, schouwburgen en bibliotheken de Literaire DIS. Een DIS is een avond uit met lekker eten en goede verhalen over de nieuwe nieuwsgierigheid. Een spreker vertelt over democratie en de samenleving van nu, dichters en dansers vertalen dat naar  poëzie, moderne dans en muziek en natuurlijk wordt er over de boeken gedebatteerd.

 

27 november Tim Laning over serious gaming in Harlingen

Op 27 november, 18.30 uur is er een DIS in restaurant Stoof in Harlingen met spreker Tim Laning. Netflix is met hem in de weer, hij zit aan tafel op het Google-hoofdkantoor, kletste met Facebook-oprichter Mark Zuckerberg en ontmoette de man achter Garfield. Tim Laning maakt serious games waarmee de macht verschuift naar de burger. Stoof serveert tussendoor een heerlijk driegangendiner.

 

  • De toegangsprijs is 35 euro, voor een gezellige avond, een driegangendiner inclusief twee drankjes en koffie na.
  • Reserveren? Dat kan op www.restaurantstoof.nl of bel naar 0517 858537.
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Dio Jurien Dio Jurien Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie