Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

N31 en Harlingen Samen 1!

HARLINGEN - Na een bouwperiode van bijna twee jaar is het tijd om de nieuwe N31 open te stellen voor het verkeer.

Datum: 6 oktober 2017 t/m 8 oktober 2017

Tijd: 09:00 - 17:00

Locatie: N31 Harlingen, HARLINGEN

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Kunst & Cultuur Muziek Sport & Recreatie

Dit gebeurt in eerste instantie op de twee oostelijke rijbanen. Daarna kan aannemer Ballast Nedam de tijdelijke bruggen en de huidige N31 afbreken en de westelijke rijbanen afmaken. Als dit klaar is kunnen we de nieuwe weg in zijn geheel in gebruik nemen. Maar voordat het zover is willen we de Harlingers bedanken voor hun geduld en samen de nieuwe weg gaan beleven. Hiervoor organiseren we samen met diverse Harlingers allerlei speelse, sportieve, muzikale maar vooral leuke activiteiten voor jong en oud op en rond de nieuwe weg.

 

Vier met ons mee! Op 6, 7 en 8 oktober

We willen je kennis laten maken met de nieuwe weg tijdens het Samen 1 feestweekend! Met theater, muziek, dans en lichtshows op en rond de nieuwe weg. Zo kun je op een bijzondere manier de nieuwe weg, de nieuwe viaducten en het aquaduct beleven voordat die definitief wordt opengesteld voor het verkeer.
 

 • Vrijdag 6 oktober - Samen 1 met de basisschool kinderen (09.00 - 15.00 uur)
  Alle scholen in Harlingen én Midlum zijn uitgenodigd om samen leuke, sportieve, muzikale activiteiten te gaan doen op de nieuwe weg.

 

 • Vrijdag 6 oktober - Samen 1 met de jongeren van Harlingen (15.00 - 17.00 uur)
  Jongerenwerk gaat op de nieuwe weg een Jongerencafé+ organiseren voor de jongeren uit Harlingen.

 

 • Vrijdag 6 oktober - Samen 1 met de muziek (20.30 - 01.00 uur)
  Op vrijdagavond komt de band Vangrail optreden bij het aquaduct. Dit belooft een gaaf muzikaal spectakel te worden. De entree van dit muziekevenement is gratis maar let op: vol = vol! In 2015 won Vangrail de award Populairste Band van Nederland. In hetzelfde jaar werden ze onderscheiden voor de single Ik Mis Je, welke op het aankomende album staat. Als verlengstuk van het eigen werk speelt de band covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze. Loepzuiver, strak, aanstekelijk en altijd met 100% energie. De vonk slaat altijd over.

 

 • Zaterdag 7 oktober - Samen 1 sportief (08.00 - 13.00 uur)
  Zaterdagochtend is de sportieve ochtend! Samen met wielervereniging Wct ouwe seun zetten we een parcours uit van circa 5 kilometer. Het nieuwe wegdek is uitermate geschikt voor een tijdrit en zal waarschijnlijk de nodige persoonlijke records opleveren. De helling van het aquaduct en de op- en afritten van de Centrale aansluiting geven de fietser net dat stukje extra uitdaging. Let op: er kunnen ongeveer 80 personen mee doen dus vol = vol! Inschrijven kan via www.wctouweseun.nl De inschrijfkosten hiervoor zijn €5,-.

  Na afloop van de tijdrit gaan we samen hardlopen. Samen met hardloopvereniging SV Friesland wordt er is een parcours uitgezet van 5 kilometer over de nieuwe weg. Ga jij de uitdaging aan en ren als eerste door het aquaduct en onder alle viaducten door. Een belevenis op zich! De start is om 11.00 uur en inschrijven kan vanaf 14 augustus om 12.00 uur via www.svfriesland.nl/index.php/n31 Er kunnen maar liefst 500 deelnemers meedoen, maar ook voor deze activiteit geldt vol = vol! Schrijf je dus snel in en doe dit voor 30 september!

 

 • Zaterdag 7 oktober - Samen 1 festival op straat (15.00 - 22.00 uur)
  Op zaterdagmiddag en avond organiseren we een gezellig straatfestival op de weg! Rond elk viaduct is een plein ingericht met leuke muzikale of theatrale activiteiten. Er is van alles te doen voor jong en oud. Waan je onder het water bij het aquaduct, ga naar het Rotary & kinderplein ter hoogte van de Grensweg of kom eten bij ons Streetfoodfestival bij de Centrale aansluiting. Nog meer beleven? Loop dan ook nog even langs bij het Kimswerderweg viaduct. Hier staat muziek en dans centraal! Kortom: laat je verrassen en kom langs. 

 

 • Zondag 8 oktober – Samen 1 aan tafel (11.00 – 13.00 uur)
  Een heerlijke brunch op een unieke locatie? Dat kan!
  De voetjes onder tafel schuiven voor een heerlijke brunch in het aquaduct. Natuurlijk is in het aquaduct staan al een belevenis op zich, maar wat als je er ook nog samen kunt eten. De kosten hiervoor zijn €15,- p.p. en de opbrengst daarvan gaat naar Stichting Hulphond. Mensen kunnen niet altijd helpen, een hond wel! Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulp-hond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Lees meer: www.hulphond.nl

  Wil je er bij zijn zondag 8 oktober? Meld je dan aan via info@topmoppies.nl.
  De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

 

 • Zondag 8 oktober - Samen 1 op de weg (14.00 - 17.00 uur)
  Beleef de puurheid van de nieuwe weg. Loop of fiets onder de viaducten, de centrale aansluiting en het aquaduct door en kom op een plek waar je waarschijnlijk nooit meer zult lopen of fietsen. Zo krijg je pas écht een goed beeld van hoe de weg, waar je een paar dagen later overheen rijdt, er uit ziet.

 

 • Vrijdag 6, zaterdag 7 én zondag 8 oktober - Samen 1 met de Harlingen Business Exposure
  Op bedrijventerrein Oostpoort, vlak naast onze nieuwe N31, wordt een tijdelijke hal opgebouwd die ruimte biedt aan 100 stands voor bedrijven uit Harlingen. Daarnaast worden er via een loting enkele plekken in de hal beschikbaar gesteld voor non-profit organisaties. Bedrijven & non-profit organisaties kunnen zich uiterlijk 15.09.17 aanmelden of informatie aanvragen kan via info@harlingenbusinessexposure.nl.

  Openingstijden zijn op vrijdag 6 oktober van 14.00 - 21.00 uur, zaterdag 7 oktober van 12.00 - 18.00 uur en op zondag van 12.00 - 18.00 uur. De entree voor bezoekers is gratis, dus kom gezellig langs. Ter hoogte van de tijdelijke hal op het industrieterrein is een speciale doorgang gemaakt zodat bezoekers van de expo ook gemakkelijk even een kijkje kunnen nemen bij de andere activiteiten en omgekeerd.

 

Kortom: Zet 6, 7 en 8 oktober snel in je agenda! Dit samen 1 weekend mag je niet missen!

Contact

N31 en Harlingen Samen 1!
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas