Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meet and greet Dirk Kuijt bij Zeerobben

HARLINGEN - De vooraankondiging van het bezoek van Dirk Kuijt aan Zeerobben heeft de tongen wel losgemaakt.

Datum: 29 januari 2018

Tijd: 19:15 - 20:00

Locatie: Oostersportpark, HARLINGEN

Sport & Recreatie

Na de primeur in de Harlinger Courant van vorige week werd het artikeltje op de site van Zeerobben (en ook op andere lokale sites) intensief gelezen en kregen de berichtjes op twitter en facebook ook veel clicks en likes. Al met al een indicatie dat het maandagavond best eens gezellig druk kan worden op het Oostersportpark.

 

Waarom Kuijt naar Zeerobben?

Na zijn actieve carrière als profvoetballer gaat Dirk Kuijt zich volledig storten op een carrière als trainer. Zijn eerste noodzakelijke stap daartoe is het volgen van de cursus TC-1. Die cursus wordt dit seizoen ook gevolgd door hoofdtrainer Arjen Postma van Zeerobben en hij zit in één groep met Dirk Kuijt. Kuijt loopt in het kader van die cursus momenteel stage bij Quick Boys in Katwijk, uitkomend in de derde divisie en afgelopen zaterdag nog met maar liefst 7-0 zegevierend tegen ONS Sneek.

 

De gehele groep cursisten is maandagavond te gast bij Zeerobben alwaar zij een training van Arjen Postma aan de selectie van Zeerobben 1 zullen volgen en analyseren als onderdeel van hun cursus. Ze komen vast kijken wat nou het geheim van Zeerobben (en Arjen) is….

 

Wij weten natuurlijk allemaal dat een niet te onderschatten onderdeel van die successen van Zeerobben de gezamenlijke maaltijden van de hand van Nel Kingma is. Dat gaan deze mannen dan ook meemaken, want voorafgaand aan de training zullen ze een gebruikelijke sportmaaltijd van Nel voorgeschoteld krijgen. Succes verzekerd!

 

Meet & Greet

Dirk Kuijt heeft zijn medewerking toegezegd aan een Meet & Greet sessie vanaf 19.15 tot uiterlijk 20.00 uur als de training van Zeerobben 1 start.

 

Vanwege de verwachte toeloop worden maatregelen getroffen om een ordentelijk verloop te realiseren. De meet & greet zal plaatsvinden in de kantine. De ingang van de kantine is voor deze gelegenheid via het terras aan de voorzijde. Daar wordt de toegang tot de kantine geregeld door functionarissen van Zeerobben. We vragen iedereen zich aan de aanwijzingen van deze vrijwilligers te houden. In groepjes naar binnen, handtekening/foto en dan meteen door. De bar is open, de koffie, thee en fris staan klaar en je mag best even blijven hangen om te kijken hoe deze meet & greet verder verloopt. Graag zelfs.

Iedereen is welkom, lidmaatschap van Zeerobben is geen voorwaarde. Zeerobben is een open club en gunt iedereen in Harlingen en wijde omgeving deze unieke kans om onze 104-voudige international te ontmoeten. Wie weet sta je op de foto met de toekomstige trainer van Feyenoord, het Nederlands Elftal of misschien wel een internationale topclub.

Natuurlijk is ook iedereen welkom om de aansluitende training van Zeerobben 1 te bekijken. Wel wordt gevraagd Kuijt en zijn mede-cursisten tijdens en ook na de training met rust te laten.  

 

Samengevat

Datum: maandag 29 januari 2018
Tijd: 19.15 – 20.00 uur
Locatie: Clubhuis Zeerobben, Oostersportpark, Harlingen

Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën