Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdmusical “Schat van de Zee” voert je mee

HARLINGEN - Musicaltheater LEF Harlingen komt binnenkort alweer met haar derde jeugdmusical op de planken.

Datum: 8 april 2017

Tijd: 19:00 - 22:00

Locatie: Partycentrum Trebol, HARLINGEN

Eten, Drinken, Uitgaan Kunst & Cultuur Muziek

Het belooft een kolderiek spektakel te worden; ruim twee uur vermaak en plezier met de familievoorstelling “Schat van de Zee”.


Het verhaal, de liedjes en de uiteenlopende dansen komen ook dit jaar weer van de hand van de drie docenten van LEF. Zij hebben zich bij het maken van deze musical laten inspireren door de wensen en ideeën van hun leerlingen. “Er was eens een zeemeermin. Zij woonde in een rijk gevulde schatkist diep in de zee. Op een dag zag zij een schip aan de horizon verschijnen. Vanaf dat moment veranderde voorgoed haar leven.”


“Schat van de Zee” is de naam van een cruiseschip met aan het roer de dromerige kapitein Berend Bot. Terwijl de bemanning en passagiers zich druk maken over allerhande zaken en voor de nodige drukte zorgen, heeft de kapitein alleen maar oog voor de lieftallige zeemeermin Serena. Aan boord beleven we een avontuur met meester Peer met zijn ondernemende dansklasje en zijn wij getuige van het verslag dat de ambitieuze verslaggeefster Babette maakt van de beroemde zeearcheoloog Jacques Coutzee. Zij laat zich gaandeweg bijna verblinden door roem en faam ten koste van de kwetsbare zeemeermin.

Ondertussen wordt de zee-archeoloog bij zijn onderzoek ongenadig in het vaarwater gezeten door zijn twee assistenten die uit zijn op de schat. Zij slagen er bijna in ermee weg te komen. Weten de kinderen er op tijd een stokje voor te steken? Winnen rechtvaardigheid, mededogen en liefde het van de hebberigheid, jaloezie en ijdelheid? Niets menselijks is ons vreemd in deze voorstelling vol avontuur, romantiek en humor. ”Schat van de Zee” is amusement voor het hele gezin gebracht door kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar en is te zien in Stadsschouwburg Trebol op zaterdagavond 8 april om 19:00 uur en zondagmiddag 9 april a.s. om 14:00 uur.


De toegangskaarten à € 8,50 per stuk zijn verkrijgbaar aan de kassa vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Overige datums

9 april 2017

14:00 - 17:00

Hema HarlingenHema Harlingen Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Ons Food&WineOns Food&Wine Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa ModaZensa Moda Vogelaar AudioVogelaar Audio Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12IJssalon Min12 Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Dio JurienDio Jurien Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt AlmamaterAlmamater De LichtboeiDe Lichtboei Karsten WonenKarsten Wonen De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Hubo-FaberHubo-Faber Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Plus LunenborgPlus Lunenborg Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Haarmode CatsHaarmode Cats Visie EventsVisie Events BENG EvenementenBENG Evenementen Atelier de GrootAtelier de Groot Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie DorusFotografie Dorus Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe
Hubo-FaberHubo-Faber Vogelaar AudioVogelaar Audio Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Zensa ModaZensa Moda Fotografie DorusFotografie Dorus Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Karsten WonenKarsten Wonen Plus LunenborgPlus Lunenborg Copini OpticiënsCopini Opticiëns BENG EvenementenBENG Evenementen Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën