CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

fc Harlingen Blue Ladies Toernooi

Een nieuw toernooi bij fc Harlingen welke is opgezet door het alsmaar groeiende aantal meisjes en vrouwen teams.

Datum: 3 juni 2017

Tijd: 09:00 - 15:00

Locatie: fc Harlingen, HARLINGEN

Sport & Recreatie

De meisjesteams hadden inmiddels al vele jaren hun een eigen vaste plaats op het fc Harlingen Jeugdtoernooi, waar zij dan ook zeer zeker geen ondergeschoven positie hadden, zodat  hier dan ook een zeer grote inbreng van het aantal meisjesteams was. Maar mede door het steeds maar groeiende aantal meisjesteams op dit toernooi, kwam meer en meer de gedachte de kop op steken om een apart toernooi voor de MO en hieraan gekoppeld een toernooi voor de VR teams te gaan organiseren. En dan zo met een eigen toernooi, zodoende het MO en VR voetbal een eigen podium te kunnen geven.

 

Als bestuur van fc Harlingen dragen wij het MO en VR voetbal een zeer warm hart  toe en zijn dan ook zeer blij met het feit dat de  MO/ VR afdeling van fc Harlingen een zeer sterke en bloeiende tak binnen onze vereniging is. En wij hopen dan ook van harte dat dit eerste “Blue Ladies Toernooi” een zeer mooie toekomst tegemoet gaat en nog tot in lengte van dagen een begrip zal mogen zijn. De organisatoren zijn er dan ook in geslaagd om een groot aantal deelnemende teams naar ons mooie sportpark te halen want naast teams van onze zustervereniging Zeerobben, komen ook teams van AVC , MKV`29, Arum, Bolsward, Workum, St.Anna, Mulier en natuurlijk onze eigen MO en VR teams deze dag in actie, zodat ruim 200 deelnemers en begeleiders deze dag actief zullen zijn. 

 

De organisatie van dit toernooi is in handen van Marit Galema, lid van het jeugdbestuur en de TC en Jan Helvrich die als lid van het jeugd en hoofdbestuur al vele jaren ervaring heeft met het organiseren van het fc Harlingen jeugdtoernooi. Maar buiten hun om zijn er natuurlijk nog vele vrijwilligers actief deze dag zoals scheidsrechters, kantinemedewerkers, terreindienst, EHBO en nog vele andere vrijwilligers. Zonder al deze mensen zou het niet mogelijk zijn om dit te organiseren, waarvoor dan ook onze hartelijke dank.

 

Wij hopen met zijn allen dat dit een zeer geslaagd toernooi gaat worden waar sportiviteit en respect centraal zal staan

 

Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"