Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Familieweekend fc Harlingen

HARLINGEN - De dagen worden langer en de competities lopen op zijn einde.

Datum: 10 juni 2016 t/m 12 juni 2016

Tijd: 19:00 - 20:00

Locatie: Sportcomplex fc Harlingen, HARLINGEN

Muziek Sport & Recreatie

En dat betekend dat het Familieweekend er weer aan komt. De aanmeldingsformulieren worden op dit moment uitgedeeld aan de jeugdleden en iedereen kan zich dan ook weer op gaan geven voor de diverse activiteiten die er georganiseerd gaan worden. Heeft uw kind geen formulier gekregen? Vraag dan even bij de leider/trainer van uw kind. Senioren die geen opgaveformulier hebben, kunnen er één van achter de bar krijgen.

 

Wat is er allemaal te doen?

Op vrijdagavond starten we met een 35+ toernooi. Hiervoor zijn diverse clubs uitgenodigd om bij ons te komen voetballen en je kan je dus ook niet opgeven hiervoor. Bij de mannen doen er 10 teams mee en bij de vrouwen zullen er 6 teams meedoen. Ondertussen wordt er heerlijke vis gebakken en zorgt Matthijs Travaille voor de gezellige muziek.

 

Op zaterdag gaan de jeugdspelers het opnemen tegen elkaar door middel van het bekende 4×4 jeugdtoernooi. Wie gaat er dit jaar met de prijzen vandoor? Wordt dat Bayern, Ajax, Ado Den Haag, Liverpool of toch Cambuur? Voor de jeugd zal er een broodje knakworst uitgedeeld worden.

 

Maar ook de senioren kunnen even lekker een balletje trappen. Richt je eigen team op en er wordt 7×7 gevoetbald onderling. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de fanatieken onder ons en zal er een zogenaamd Prof poule en Amateur poule worden gemaakt.


Nieuw op de zaterdag is de 6-kamp. Teams kunnen zich met maximaal 9 personen (jong en oud) opgeven. De onderdelen zijn bestemd voor 6 personen en er kunnen dus wissels ingezet worden. Durf jij het aan? Strijden voor de titel 6-kamper 2016?

 

Na alle activiteiten is het tijd voor een momentje rust en zal de BBQ’S aangestoken worden. Geniet van een heerlijk sateetje of hamburgertje en nog veel meer en maak jezelf klaar voor de feestavond. Niemand minder dan Op Sien Plaats zal de avond gezellig afsluiten.

 

De zondag staat traditiegetrouw in het teken van het kaatsen. Zaterdags worden de parturen bekend gemaakt. Kransen zijn besteld, prijzen zijn besteld én het mooie weer is besteld.

 

Kortom: het beloofd een gezellig weekend te worden waarna we met een tevreden gevoel de zomerstop in zullen gaan. Dus wacht niet langer en geef je op voor het voetballen, 6-kamp, BBQ en/of het kaatsen.

 

Voor het complete programma overzicht klik je HIER

 

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda Almamater Almamater Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn