Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Familiedagen bij Zeerobben

HARLINGEN - Voor velen de afsluiting van een lang voetbalseizoen.

Datum: 9 juni 2017 en 10 juni 2017

Tijd: 16:30 - 23:59

Locatie: Oostersportpark, HARLINGEN

Sport & Recreatie

Voor de ander gewoon een gezellig feestje en voor weer een ander weer eens gezellig  met je hele familie voetballen. Een ieder heeft zo zijn eigen reden om naar de familiedagen van Zeerobben te komen. En dat zorgt ervoor dat het elk jaar gezellig en druk is op het Oostersportpark.

 

De start van de familiedagen is spectaculair. Zeerobben gaat namelijk de “Froonacker Arena” officieel openen. Dankzij de nieuwe hoofdjeugdsponsor, het verzekeringsbedrijf Froonacker uit Franeker, zal het huidige D-veld geheel omgebouwd worden tot de “Froonacker Arena”.

 

Het programma ziet er in het kort als volgt uit:

  • 16.30 uur: tekensessie sponsorcontract op het veld
  • 16.35 uur: openingshandeling Froonacker Arena
  • 16.40 uur: feestelijke opening Familiedagen met ballonnen

 

Aansluitend beginnen de spelletjes voor alle Waddenrobkes en de groep JO11, JO09 en MO11. Om 18.30 uur nemen de kinderen van JO15, JO13, MO15 en MO13 het stokje over. Om 18.30 uur begint traditioneel ook het kaatsen. ’s Avonds is er muziek in de kantine van Wietse!

 

De volgende ochtend is het weer vroeg op want om 09.00 uur gaat het Bode-toernooi weer van start voor JO13, JO11, JO09, MO13, MO11 en de Waddenrobkes. Topdrukte op de velden.

 

Na de prijsuitreiking van het Bodetoernooi gaat de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal van start. Maar liefst 38 finalisten strijden om de fel begeerde beker en titel “Penalty-killer van Zeerobben”. Aansluitend gaat het familievoetbal van start en zal het gezellig toeven zijn op het prachtige terras van de Robbenplaat met een hamburgertent en muziek van Sipke de Boer. Ook is er een springkussen voor de jongste jeugd.

 

De familiedag wordt uiteraard weer afgesloten met een spetterende slotavond in de Robbenplaat. Dit keer met een optreden van de Harlinger formatie Op Sien Plaats. Zij zullen ongetwijfeld zorgen voor een passend slot van de familiedagen 2017. Zeerobben is er klaar voor.


 

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie