Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Familiedagen bij Zeerobben

HARLINGEN - Voor velen de afsluiting van een lang voetbalseizoen.

Datum: 9 juni 2017 en 10 juni 2017

Tijd: 16:30 - 23:59

Locatie: Oostersportpark, HARLINGEN

Sport & Recreatie

Voor de ander gewoon een gezellig feestje en voor weer een ander weer eens gezellig  met je hele familie voetballen. Een ieder heeft zo zijn eigen reden om naar de familiedagen van Zeerobben te komen. En dat zorgt ervoor dat het elk jaar gezellig en druk is op het Oostersportpark.

 

De start van de familiedagen is spectaculair. Zeerobben gaat namelijk de “Froonacker Arena” officieel openen. Dankzij de nieuwe hoofdjeugdsponsor, het verzekeringsbedrijf Froonacker uit Franeker, zal het huidige D-veld geheel omgebouwd worden tot de “Froonacker Arena”.

 

Het programma ziet er in het kort als volgt uit:

  • 16.30 uur: tekensessie sponsorcontract op het veld
  • 16.35 uur: openingshandeling Froonacker Arena
  • 16.40 uur: feestelijke opening Familiedagen met ballonnen

 

Aansluitend beginnen de spelletjes voor alle Waddenrobkes en de groep JO11, JO09 en MO11. Om 18.30 uur nemen de kinderen van JO15, JO13, MO15 en MO13 het stokje over. Om 18.30 uur begint traditioneel ook het kaatsen. ’s Avonds is er muziek in de kantine van Wietse!

 

De volgende ochtend is het weer vroeg op want om 09.00 uur gaat het Bode-toernooi weer van start voor JO13, JO11, JO09, MO13, MO11 en de Waddenrobkes. Topdrukte op de velden.

 

Na de prijsuitreiking van het Bodetoernooi gaat de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal van start. Maar liefst 38 finalisten strijden om de fel begeerde beker en titel “Penalty-killer van Zeerobben”. Aansluitend gaat het familievoetbal van start en zal het gezellig toeven zijn op het prachtige terras van de Robbenplaat met een hamburgertent en muziek van Sipke de Boer. Ook is er een springkussen voor de jongste jeugd.

 

De familiedag wordt uiteraard weer afgesloten met een spetterende slotavond in de Robbenplaat. Dit keer met een optreden van de Harlinger formatie Op Sien Plaats. Zij zullen ongetwijfeld zorgen voor een passend slot van de familiedagen 2017. Zeerobben is er klaar voor.


 

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events ForHim Menswear ForHim Menswear
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg