Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Eerste Sunday Afternoon Show in Harlingen

HARLINGEN - Harlingen heeft de primeur van de Sunday Afternoon Show van cabaretier Ruurd Walinga.

Datum: 26 maart 2017

Tijd: 16:00 - 18:00

Locatie: Baptistengemeente Bethel, HARLINGEN

Algemeen Kunst & Cultuur

Op zondagmiddag 26 maart vindt de eerste editie van deze cabaretske zondagachternamiddagshow plaats in het gebouw Bethel van de baptistengemeente aan de Lanen 65 in Harlingen. De show begint om half vijf, de inloop is vanaf vier uur met koffie, thee of limonade.

  • De entree is gratis; wel is er een collecte.

 

De Sunday Afternoon Show bestaat uit een mix van liedjes en cabaret en duurt circa een uur. Ruurd Walinga laat zijn publiek lachen om de luchtigheid van het bestaan, maar ook nadenken over hele serieuze zaken; de eindigheid van het leven. En hij gaat in op de vraag hoe we in deze onvoorspelbare wereld nog iets in de hand kunnen houden. De Sunday Afternoon Show is in verband met de tijd voor Pasen speciaal aangepast. Er wordt gezeurd, gezorgd en volop gezocht naar antwoorden op de grote levensvragen. De show is voor niet-, super-, bij- en randgelovigen geschikt en voor alle leeftijden.

 

Ruurd Walinga (1964) kwam in 1999 met zijn eerste cabaretprogramma. Inmiddels treedt hij op met twaalf verschillende shows in kerken. Daarnaast heeft hij een avondvullende Friestalige show (Ut en Thús), die geschikt is voor dorpshuizen en feesttenten en heeft hij shows (Bist Betoetere) die geschikt zijn voor muziekkorpsen en koren.

 

Meer informatie op: www.waterinwijn.nl of www.kabaret.frl

Contact

Eerste Sunday Afternoon Show in Harlingen

Baptistengemeente Bethel
Lanen 42
HARLINGEN

AlmamaterAlmamater Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Haarmode CatsHaarmode Cats ForHim MenswearForHim Menswear Karsten WonenKarsten Wonen Fotografie DorusFotografie Dorus Hema HarlingenHema Harlingen Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Dio JurienDio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Ons Food&WineOns Food&Wine Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Hubo-FaberHubo-Faber Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen BENG EvenementenBENG Evenementen Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De LichtboeiDe Lichtboei Plus LunenborgPlus Lunenborg VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Vogelaar AudioVogelaar Audio Atelier de GrootAtelier de Groot IJssalon Min12IJssalon Min12 Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Visie EventsVisie Events
Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Haarmode CatsHaarmode Cats BENG EvenementenBENG Evenementen Atelier de GrootAtelier de Groot Ons Food&WineOns Food&Wine Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Plus LunenborgPlus Lunenborg Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Dio JurienDio Jurien Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)