Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Diamant en Benjamin houden 17 maart open dag

HARLINGEN – De Diamant, school met de Bijbel, en christelijke peuterschool Benjamin zetten vrijdag 17 maart de deuren open voor publiek.

Datum: 17 maart 2017

Tijd: 10:00 - 14:00

Locatie: De Diamant, HARLINGEN

Onderwijs

Bezoekers kunnen een kijkje nemen in onze prachtige peuterschool en even neuzen in de lokalen van de basisschool. Kom wel tussen tien en twee uur, dan staat er koffie, thee en ranja klaar.

Op De Diamant wordt lesgegeven volgens de nieuwste methoden en inzichten. Naast dat de basisschool goed onderwijs biedt, is de school, net als zijn kleine broertje Benjamin, uniek door zijn identiteit. De naam De Diamant heeft daar alles mee te maken. 

 

Meervoudige Intelligentie

De Diamant is een school met de Bijbel. Ouders die hun kinderen christelijk willen opvoeden, zijn welkom. Het motto van de school is dat je er mag zijn, dat iedereen waardevol is en elk kind de moeite waard. Daarbij gaat het op school om meer dan leren alleen. Een methode die daar naadloos bij aansluit is Meervoudige Intelligentie: elk kind leert op zijn eigen manier. Op verschillende momenten in de week wordt op De Diamant volgens deze methode gewerkt.

 

De Diamant hecht veel waarde aan Bijbelse normen en waarden, zoals eerlijkheid, omkijken naar elkaar en respect voor iedereen. Hiervoor gebruiken de leerkrachten onder andere de Kanjertraining. De mensen die voor de klas staan zijn overtuigd christen en doen er alles aan om kinderen helemaal tot hun recht te laten komen. Samen met ouders willen leerkrachten de kinderen laten schitteren, net als een diamantbewerker dat doet door de stenen te slijpen en te polijsten.

 

Peuterschool

Benjamin is een voorschool die helemaal past bij De Diamant. Benjamin staat voor kleinschalige opvang. Op dit moment draait de school op maandag- en woensdagmorgen in een riant lokaal binnen de muren van De Diamant. Deze ochtenden staan aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en spelenderwijs leren voorop. De peuterschool werkt met het kindvolgendprogramma Peuterplein en koppelt deze op unieke wijze aan verhalen en principes uit de Bijbel.

 

Nieuwsgierig? Kom gerust langs!

 

 

Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Plus LunenborgPlus Lunenborg Ons Food&WineOns Food&Wine Fotografie DorusFotografie Dorus BENG EvenementenBENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim MenswearForHim Menswear Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. De LichtboeiDe Lichtboei Hubo-FaberHubo-Faber Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Zensa ModaZensa Moda Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Hema HarlingenHema Harlingen Copini OpticiënsCopini Opticiëns IJssalon Min12IJssalon Min12 Dio JurienDio Jurien HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de GrootAtelier de Groot Karsten WonenKarsten Wonen VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad AlmamaterAlmamater Haarmode CatsHaarmode Cats Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Visie EventsVisie Events Kamsma SchoenenKamsma Schoenen
Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Haarmode CatsHaarmode Cats ForHim MenswearForHim Menswear Plus LunenborgPlus Lunenborg VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Copini OpticiënsCopini Opticiëns Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën AlmamaterAlmamater Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie