Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Dag van de Mantelzorg

HARLINGEN - Uitnodiging voor de Dag van de Mantelzorg met workshops en een "verwenbuffet" voor zorgvrager en mantelzorger.

Datum: 10 november 2016

Tijd: 14:30 - 20:00

Locatie: Maritieme Academie Harlingen, HARLINGEN

Gemeente Zorg & Welzijn

Het Steunpunt Mantelzorg van de gemeente Harlingen organiseert op donderdag 10 november de Dag van de Mantelzorg. Dit jaar wordt de dag in samenwerking met de leerlingen van de Maritieme Academie en van De Friese Poort georganiseerd. Er wordt die dag de mogelijkheid gegeven om deel te nemen aan verschillende workshops zoals gezichts en-handmassage, touw knopen en splitsen, een rondleiding in de school of een plekje in de reddingssloep.

 

Aan het eind van de middag neemt Frank Belt ons mee ‘ Op Verhaal’ en kunt u heerlijk wegdromen. Wiebe van Dijk gaat met ons het mantelzorglied van Harlingen zingen en de muzikale noot is van Gerrie Tichelaar.

 

De middag begint om 14.30 uur en is vooral bedoeld als ontspanningsmoment voor mensen die in hun dagelijks leven zorgen voor een ander.

 

Wanneer u/jij zorg en hulp ontvangt van je ouders, familie en vrienden omdat je het in je eentje niet redt, is er dit jaar de mogelijkheid om jou mantelzorger uit te nodigen om samen deel te nemen aan "een verwenbuffet" op de Maritieme Academie. Hiermee kunt u/jij de ander bedanken en in het ‘zonnetje’ zetten voor alle steun en zorg die er in de afgelopen tijd is gegeven.

 

Opgave kan via de aanmeldkaart die we speciaal voor deze gelegenheid hebben gemaakt en verkrijgbaar is op verschillende plaatsen, zorgorganisaties, openbare gebouwen.

 

Programma

  • 14.30 uur: Inloop met koffie en thee
  • 15.00 uur: Opening
  • 15.30 uur: Workshops
  • 18.30 uur: Buffet voor zorgvrager en mantelzorger
  • 20.00 uur: Afsluiting

 

Locatie: Maritieme Academie Almenumerweg 1 in Harlingen.

 

Voor opgave en informatie over de Dag van de Mantelzorg kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg contactpersoon Johanna Schaap tel: 06-10890607 of e-mail: j.schaap@harlingen.nl

 

Voor opgave voor het buffet kunt u ook gebruik maken van de aanmeldkaart en die u kunt inleveren bij MFC Het Vierkant aan de Johan van Oldenbarneveltstraat 2.

 

Voor meer informatie over het programma van de dag kunt u de website van de gemeente raadplegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio
VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën