Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Parkontbijt!

Harlinger Parkontbijt!

Reserveer nu alvast voor het Harlinger Parkontbijt - zaterdag 17 juni a.s.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Dag van de Mantelzorg

HARLINGEN - Uitnodiging voor de Dag van de Mantelzorg met workshops en een "verwenbuffet" voor zorgvrager en mantelzorger.

Datum: 10 november 2016

Tijd: 14:30 - 20:00

Locatie: Maritieme Academie Harlingen, HARLINGEN

Gemeente Zorg & Welzijn

Het Steunpunt Mantelzorg van de gemeente Harlingen organiseert op donderdag 10 november de Dag van de Mantelzorg. Dit jaar wordt de dag in samenwerking met de leerlingen van de Maritieme Academie en van De Friese Poort georganiseerd. Er wordt die dag de mogelijkheid gegeven om deel te nemen aan verschillende workshops zoals gezichts en-handmassage, touw knopen en splitsen, een rondleiding in de school of een plekje in de reddingssloep.

 

Aan het eind van de middag neemt Frank Belt ons mee ‘ Op Verhaal’ en kunt u heerlijk wegdromen. Wiebe van Dijk gaat met ons het mantelzorglied van Harlingen zingen en de muzikale noot is van Gerrie Tichelaar.

 

De middag begint om 14.30 uur en is vooral bedoeld als ontspanningsmoment voor mensen die in hun dagelijks leven zorgen voor een ander.

 

Wanneer u/jij zorg en hulp ontvangt van je ouders, familie en vrienden omdat je het in je eentje niet redt, is er dit jaar de mogelijkheid om jou mantelzorger uit te nodigen om samen deel te nemen aan "een verwenbuffet" op de Maritieme Academie. Hiermee kunt u/jij de ander bedanken en in het ‘zonnetje’ zetten voor alle steun en zorg die er in de afgelopen tijd is gegeven.

 

Opgave kan via de aanmeldkaart die we speciaal voor deze gelegenheid hebben gemaakt en verkrijgbaar is op verschillende plaatsen, zorgorganisaties, openbare gebouwen.

 

Programma

  • 14.30 uur: Inloop met koffie en thee
  • 15.00 uur: Opening
  • 15.30 uur: Workshops
  • 18.30 uur: Buffet voor zorgvrager en mantelzorger
  • 20.00 uur: Afsluiting

 

Locatie: Maritieme Academie Almenumerweg 1 in Harlingen.

 

Voor opgave en informatie over de Dag van de Mantelzorg kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg contactpersoon Johanna Schaap tel: 06-10890607 of e-mail: j.schaap@harlingen.nl

 

Voor opgave voor het buffet kunt u ook gebruik maken van de aanmeldkaart en die u kunt inleveren bij MFC Het Vierkant aan de Johan van Oldenbarneveltstraat 2.

 

Voor meer informatie over het programma van de dag kunt u de website van de gemeente raadplegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vogelaar Audio Vogelaar Audio Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater
Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier de Groot Atelier de Groot Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen