Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dag van de Bouw!

HARLINGEN - Neem een kijkje op de bouwplaats N31 tijdens de Dag van de Bouw!

Datum: 20 mei 2017

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: N31 Harlingen, HARLINGEN

Algemeen Bedrijfsleven

Dag van de Bouw opnieuw in Harlingen!

Komend jaar openen wij opnieuw het bouwterrein, zodat jullie een kijkje kunnen nemen op de werkplaats. Een unieke kans om de nieuwe N31 van dichtbij te bekijken! Ben jij er dit jaar ook bij?


Mis het niet!

Dit jaar is de Dag van de Bouw op zaterdag 20 mei. Van 10.00 tot 16.00 is zowel jong als oud van harte welkom om het bouwterrein te bekijken. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt op deze dag. Er is van alles te zien, te doen en te leren.
 

Wat kan jij verwachten?

Natuurlijk een gezellige dag vol leuke en leerzame activiteiten. Voor de kinderen is er een springkussen, een speurtocht en kunnen ze opzoek gaan naar een schat! Ook mogen zij iets timmeren van hout en staat er een suikerspin dame waarbij iedereen een suikerspin mag halen!


Niet alleen voor kinderen is er genoeg te beleven, maar voor iedereen zijn er activiteiten. Facts en weetjes zijn te vinden op verschillende plekken op het terrein om je meer te vertellen over het project. Ook zijn er verschillende bedrijven aanwezig die hun materiaal tentoonstellen.

Lijkt het jou leuk om te komen? Kom dan langs op zaterdag 20 mei! Wil je meer weten over de invulling van deze dag? Volg ons dan via onze Facebookpagina of kijk op http://www.debouwmaakthet.nl/project-detail/46/n31-harlingen-samen-1 waar we informatie met jouw delen over deze dag!

VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Haarmode CatsHaarmode Cats Visie EventsVisie Events Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Zensa ModaZensa Moda Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Atelier de GrootAtelier de Groot Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12IJssalon Min12 Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Copini OpticiënsCopini Opticiëns Dio JurienDio Jurien Plus LunenborgPlus Lunenborg Vogelaar AudioVogelaar Audio Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Karsten WonenKarsten Wonen Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Hema HarlingenHema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim MenswearForHim Menswear Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Hubo-FaberHubo-Faber Ons Food&WineOns Food&Wine De LichtboeiDe Lichtboei AlmamaterAlmamater Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant BENG EvenementenBENG Evenementen Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Fotografie DorusFotografie Dorus Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt
Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Atelier de GrootAtelier de Groot Copini OpticiënsCopini Opticiëns Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode CatsHaarmode Cats AlmamaterAlmamater Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Hema HarlingenHema Harlingen