Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

37ste Havenstadtoernooi, een niet weg te denken traditie op oudjaarsdag

HARLINGEN - Fc Harlingen organiseert voor de 37ste keer het Havenstad zaalvoetbal toernooi.

Datum: 31 december 2017

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: De Waddenhal, HARLINGEN

Sport & Recreatie

Zondag 31 december 2017

Aanvang 10.00 uur 

Locatie: Waddenhal

 

Vorig jaar was er de primeur met het jeugdtoernooi. Dit was een groot succes en ook dit jaar zijn de teams van de JO11 selecties wederom te bewonderen. Wij zijn benieuwd wie de opvolger van de kampioen van vorig jaar (FVC) gaat worden.

 

Dit jaar is het de organisatie wederom gelukt om ook bij de senioren weer een sterke bezetting te krijgen. Nagenoeg dezelfde ploegen doen mee en in Poule A hebben we niet alleen een Friese derby (Harlingen – Franeker) maar ook een Noord Hollandse derby (Wiron – Flevo). Vorig jaar mocht Zeerobben, na een bloedstollende finale tegen Franeker, zich kampioen noemen. Helaas moeten we het dit jaar zonder deelname van Zeerobben doen. In de statuten is bepaald dat er niet op zondag mag worden gevoetbald en dat moet je respecteren. Met de deelname van het regio team, dat wordt samengesteld door Marcel Visser, is dit gemis aardig opgevangen. Wie in dit team spelen is een verrassing. Reden te meer om op oudejaarsdag naar de hal te komen.

 

Eregast en speciale gasten

Dit jaar is Johan Schikker onze Eregast. Johan is samen met Joop van der Ven (vorig jaar eregast) de grondlegger van dit toernooi. Als speciale gasten hebben wij dit jaar Jan van Houten en Geert Lindeboom uitgenodigd. Beide mannen hebben in totaal 85 jaar vrijwilligerswerk gedaan voor de  vereniging (V.V. Harlingen en Fc Harlingen). Wij zijn er trots op dat wij deze drie heren op oudejaarsdag in het zonnetje kunnen zetten. Jan en Geert zullen de aftrap van het toernooi verrichten.

 

Dat dit toernooi met recht traditioneel genoemd mag worden blijkt uit het feit dat het maar liefst voor de 37ste keer wordt georganiseerd. Het is dan ook voor vele supporters, familieleden en sporters een vast onderdeel van de oudjaarsdag. Uiteraard zullen de prijzen voor speler en keeper van het toernooi niet ontbreken.

 

Na de tijd is er Live muziek (zanger: Andre Kooistra)

 

Senioren Poule A:  Poule B:

FC Harlingen

Exstador

Wiron

AVC Sexbierum
SC Franeker Regio Team
VV Flevo Middenmeer   WPB Futsal
   
Jeugd Poule A: Poule B:
FC Harlingen Bolsward
Workum Akkrum
SC Franeker Berlikum

 

Finalisten 2016: Franeker en Zeerobben

 

 

Finalisten Jeugd 2016: FVC – Fc Harlingen

Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen
Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot