CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

1e Wereldlichtjesdag Harlingen

HARLINGEN - Al twintig jaar wordt op de tweede zondag in december Wereldlichtjesdag georganiseerd.

Datum: 10 december 2017

Tijd: 18:30 - 19:30

Locatie: Grote Kerk, HARLINGEN

Evenement

Over de hele wereld staat men stil bij alle kinderen waar men afscheid van moest nemen. Omdat we in verschillende tijdzones leven is het idee dat er die dag ieder uur ergens op de wereld kaarsen worden aangestoken voor een overleden kind. Zo ontstaat een ketting van licht.


In Harlingen vindt deze bijeenkomst dit jaar voor het eerst plaats. Voor iedereen die een kind wil gedenken. Niet alleen ouders, maar ook broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en iedereen die zich betrokken voelt bij het verlies van een kind zijn allemaal welkom.  Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Er zijn mensen voor wie het verlies nog zo vers is en anderen voor wie dat al lang geleden was. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.

 

Datum 10 december 2017. In de Grote Kerk, Kerkpad 3 in Harlingen.

 

Ontvangst 18.30 uur, aanvang bijeenkomst 18.45 uur. De toegang is gratis.

 

We eren en herinneren de kinderen die niet meer bij ons zijn door een kaarsje te branden, te luisteren naar muziek, troostende woorden en een gedicht.

 

Na afloop, rond 19.30 uur, is er gelegenheid om met elkaar samen te zijn, na te praten en een kopje koffie of thee te drinken.


Iedereen is welkom, ook jonge kinderen, maar in verband met de voorbereiding ontvangen wij graag een mail. Daarin kunt u vermelden met hoeveel mensen u komt, en of u wilt dat we de naam noemen van het kind dat u wilt herdenken. Wie niet aanwezig kan zijn, maar wel graag de naam van een overleden kind genoemd wil hebben, mag ons ook mailen. info@fermate.nu

 

Deze bijeenkomst is een initiatief van Casper van Veen Uitvaartverzorging en Karien Hermanns (Fermate)

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@fermate.nu of kijk op de facebookpagina.

Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier de Groot Atelier de Groot De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns
De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona